Big Data: reptes i oportunitats per al turisme

L’Instituto Valenciano de Tecnologías Turísticas (Invat.tur) y Territorio creativo han elaborat el present estudi, Big Data: reptes i oportunitats per al turisme, amb l’objectiu principal de conèixer com les empreses i les destinacions turístiques espanyoles poden aprofitar les oportunitats que presenta el Big Data a curt, mig i llarg termini.

En concret, el propòsit d’aquest treball és aprofundir en una major comprensió d’aquest concepte i ajudar el sector a entendre, amb exemples rellevants de diferents àmbits d’activitat econòmica, nacionals i internacionals, de quina manera l’explotació de les dades massives ofereix un camp ideal per a la formulació de models de negoci eificnets i innovadores.

big-data-retos-y-oportunidades-para-el-turismo-1-638

En aquest sentit, pretén també il·lustrat com aquesta revolució en la gestió de la informació ha de donar suport a l’adequació de la indústria turística a les necessitats de l’era digital en la qual ja ens trobem i dels canvis que Internet i altres tecnologies han començat a introduir en els nostres modes de relació i hàbits de consum.

La investigació que es presenta, tanmateix, aspira a dibuixar un mapa pràctic i senzill dels beneficis i obstacles que les empreses han de tenir en compte per a l’adequada aplicació del Big Data, des de l’assumpció mateixa d’una nova cultura de les dades de la mateixa definició d’objectius, tipus d’anàlisi més idonis i gestió de les eines corresponents.

Sens dubte, es tracta de reunir en un sol document les claus més importants que tot professional del turisme, en qualsevol dels seus aspectes, han de tenir en compte per abordar la transformació digital de la seva empresa o negoci.

– See more at: http://www.idigital.cat/

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s